Topboeken over loslaten, beter slapen en voeding! | Bram Westhof | Personal trainer Amsterdam

Topboeken over loslaten, beter slapen en voeding!

boeken

Topboeken om beter lost te laten, je slaap te verbeteren en je voeding onder controle te krijgen.

Als je problemen hebt met voeding, slaap of ontspannen en loslaten dan zijn deze boeken een hele mooie aanvulling in jouw boekenkast. Ik heb deze boeken geselecteerd omdat ze je echt kunnen helpen bij het onder controle krijgen van bovengenoemde problemen waar veel mensen mee zitten. Wat ook fijn is, is dat alle boeken met humor geschreven zijn. Je bent er dus in principe zo doorheen. In alle boeken staan oefeningen en adviezen die je snel toe kunt passen.

Nachtrust: Richard Wiseman
Problemen om in slaap te komen, te weinig slaap, genoeg slaap maar niet goed geslapen…gek kun je ervan worden en het kan je dag aardig beïnvloeden. Een beetje slaaptekort kan al een nadelig effect hebben op onze gezondheid en levensvreugde. Daarnaast leidt het ieder jaar tot gevaarlijke situaties in o.a. het verkeer. Na jarenlange research geeft Richard Wiseman antwoord op: Wat gebeurt er tijdens onze slaap, Wat is het beste moment om wakker te worden? Wat kunnen ouders met een baby doen aan hun tekort aan slaap? Wat kun je doen tegen snurken en wat is het geheim van mensen die iedere nacht fantastisch slapen? Er staan heel veel oefeningen in dit boek die je kunnen helpen beter in slaap te komen en de nacht goed door te komen. Een dikke aanrader!

Blue Zones: Dan Buettner
Wat is het geheim van mensen over de hele wereld die gezond oud worden, tot op latere leeftijd fit zijn en tot de gelukkigste mensen op deze aarde worden gerekend? Met die vragen zijn Dan Buettner en zijn team de wereld rondgegaan en ze kwamen tot de ontdekking dat deze mensen in landen als Costa Rica, Japan, en delen van Italië en Griekenland negen overeenkomsten hebben. De drie grootste lessen: voeding, voor elkaar zorgen en dankbaarheid. Het werk van Dan Buettner en zijn team stopt niet bij het onderzoek. Hij is inmiddels gestart met het transformeren van dorpen en steden met de principes uit dit boek!

Fuck it: John Parkin
John Parkin woonde in Engeland en zat vast…heel vast. Hij was ongelukkig en had veel moeite met ontspannen en loslaten. Hij beloot uiteindelijk zijn baan en huis op te zeggen om zich te storten op oosterse wijsheden. Na twintig jaar kwam hij erachter dat hij ook gewoon wat vaker FUCK IT moest zeggen :). Zijn die twintig jaar studie voor niets geweest? Natuurlijk niet, maar het laat je wel zien dat het soms ook gewoon heel simpel is. Heb je nog zaken op je bucketlist staan die je uitstelt? Wil je een andere baan of voor jezelf beginnen? Heb je dit jaar geen zin in bepaalde verplichtingen die veel energie kosten? Heb je altijd al in het buitenland willen wonen? Wil je dit weekend eens helemaal geen woord zeggen? Zeg gewoon wat vaker fuck it: Fuck it: ik ga het vandaag nog doen of Fuck it: ik ga wat vaker NEE zeggen tegen bepaalde situaties. Als je fuck it te grof vindt kun je het uiteraard gewoon vervangen door een ander woord die beter bij jou past.

Doe je voordeel met deze boeken. Het kan de komende maanden zomaar je leven aanzienlijk veranderen!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *