Jouw personal trainer in Amsterdam?

starten met personal training in amsterdam

Werken aan kracht, conditie of afvallen? Samen stellen we een trainingsschema voor jou op

Iedereen is anders en een schema moet daarop altijd afgestemd worden. Daarom luister ik goed en stem ik altijd af op het individu. Ik ben enthousiast en motiveer je om te werken aan je totale fitheid. Wij bepalen samen jouw grens. Cliënten vinden mijn trainingen afwisselend, motiverend en voelen zich energieker na een sessie. Ik leer je jouw lichaam op de juiste manier te gebruiken zodat je op een verstandige manier verder kunt bouwen.

training-buiten-personal-trainer-amsterdamMarijke Kruyt over personal trainer Bram:
“In een periode van 4 maanden heb ik 10 keer bij Bram getraind met als doel om fitter te worden en af te vallen. Dat is allebei prima gelukt! De inzet en het enthousiasme van Bram werken heel motiverend. De trainingen zijn heel afwisselend en precies op je mogelijkheden afgestemd. Bram is daar heel zorgvuldig in. Verder is hij een aardig en attent mens. Ik vond het heel plezierig en effectief om bij hem te trainen.”

Mail mij via onderstaand formulier voor een antwoord op al je vragen

Niels over zijn personal trainer Bram:
“Nooit geweten dat je in een half uur zo’n volledige, intensieve work-out kon hebben. Door de positieve en enthousiaste houding van Bram daag je jezelf net een stapje meer uit. Heerlijk!”

De juiste balans voor jouw lichaam & geest vinden

training-kracht-personal-trainer-amsterdamIk ben altijd al geïnteresseerd geweest in de psyche, beweging en voeding. Het mentale aspect is daarbij erg belangrijk. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kunst is om de juiste balans te vinden. Bewegen is daarbij essentieel. Sport je iedere dag of helemaal niet. Ik help je daarin met het vinden van de juiste balans, zodat je beter en lekkerder in je vel zit.

Daarnaast ben ik van mening dat rust net zo belangrijk is als het bewegen. En niet te vergeten je voedingspatroon. Ook daar kan ik je bij helpen. Samen kijken wij naar jouw voeding. Wat eet je allemaal? Wat voor soort eten is goed voor jou en wat niet. En gebruik je vitamines en mineralen of helemaal niet? We zullen alles in kaart brengen. En ermee aan de slag gaan. Voor mij geldt eigenlijk de volgende vuistregel: Training = bewegen + rust. En de juiste voeding. Een goed hersteld lichaam in de juiste balans kan heel veel aan.

Lenno Krenning over Bram:
“Een tijdje geleden heb ik een trainings-sessie gehad met Bram. Ik heb niet altijd even veeltijd om te sporten en Bram heeft me geholpen om een korte work-out samen te stellen om mijn conditie goed op pijl te houden. Tijdens de sessie heeft hij me een aantal oefeningen laten doen die voornamelijk gericht waren op de ‘core’. Zijn aanwijzingen tijdens de oefeningen waren duidelijk en hij motiveerde me om alles uit mezelf te halen. Na de work-out heeft hij me nog wat tips gegeven over mijn eetpatroon, die erg welkom waren. Kortom, sporten met Bram is uitdagend en vooral heel leuk!”

Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

lifestyle oaching amsterdam oostNa het afronden van de internationale opleiding voor personal trainers (Certified Personal Trainer / NASM) heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende personal trainers en fitnessprofessionals over fitness en voeding, waarna ik mijn eigen bedrijf Free Time Fit ben gestart. Wat ik van hen geleerd heb over het menselijk lichaam en het mentale aspect is van onschatbare waarde. Dat merk ik nog steeds, iedere dag weer! Ik blijf mij verder ontwikkelen en doordat ik het vak zo leuk vind zal ik ook nooit uitgeleerd raken. Ik zie ernaar uit om met jou aan de slag te gaan!

Intake of meer informatie over tarieven enzo?

Als je bij mij een intake doet dan is die gratis. Tijdens een intake bepalen we jouw doelen. Mail me en ik vertel je graag meer!

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!