Wat jouw doel ook is, wij bieden een oplossing

Afvallen met personal trainer

afvallen met personal trainer amsterdam

Afvallen onder begeleiding van een personal trainer

Wil jij gewicht verliezen? Voor een beter figuur of gezonder lichaam, wij geven advies op maat. Geen streng dieet maar op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Met plezier, zodat jij jouw doel met resultaat kunt halen.

Het verliezen van gewicht is geen rocket science

Echter, door velen wordt het inmiddels wel zo ervaren. En als je al een tijdje bezig bent zonder succes op lange termijn, dan kan dit daarnaast behoorlijk wat frustratie opleveren. Wat kun je doen om jouw doel dit jaar wel te bereiken?

Afvallen draait niet alleen om minder eten en meer bewegen. Het gaat om een patroon wat op langere termijn bij jou past, op basis van voeding waar jij je goed bij voelt. Daarnaast is het mentale aspect van groot belang om niet terug te vallen. De ene dag is de andere niet, en jouw plan moet daarop ingericht zijn. Wat voor training geldt is misschien wel nog meer van toepassing op voeding: het is zeer individueel! Een goed voorbeeld is koolhydraatarm eten: een koolhydraatarm dieet werkt voor de één perfect, maar iemand anders houdt geen energie meer over.

Het weer leren luisteren naar wat je lichaam nodig heeft op welk moment is zeker een mooie eerste stap in de goede richting.

Verder helpt het accepteren van waar je nu staat en daarbij niet teveel naar anderen kijken enorm. Daarnaast is consistentie altijd ontzettend belangrijk. Hoe meer discipline jij toepast, hoe sneller de resultaten zullen komen en blijven. Ten slotte zijn er vele manieren die jou verder kunnen helpen bij het afvallen zoals: sportvasten, koolhydraat arm/rijk, eiwit/vet rijk, veel bewegen, calorieën tellen, type voeding en timing en nog vele andere methodes. Hou echter altijd voor ogen dat dit methodes zijn. De basis is altijd goede/gezonde voeding en een beweeg/sportschema waar jij je goed bij voelt. Als je dit eenmaal goed onder controle hebt en weet wat je moet doen en laten, dan is er genoeg ruimte over om dagelijks te genieten van je nieuwe patroon en van al het overige!

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!

Starten met personal training

Heb je geen ervaring met sporten/bewegen en wil je weer beginnen? Of heb je ervaring met sporten, je staat al een tijdje stil en wil je de eerste stap weer zetten? Wil je weten hoe je de de draad weer oppakt en hoe je dat precies doet?

Lees meer

Werken aan kracht & conditie met personal trainer

krachttraining met personal trainer amsterdam

Of je nu een beginner bent of iemand met al behoorlijk wat ervaring, alles komt aan bod in onze trainingen/begeleiding.

Door de overload aan informatie op het internet en via andere kanalen kan het lastig zijn om te bepalen wat je nu moet doen om te starten en naar jouw doel toe te werken. Vaak worden schema’s overgenomen van topsporters of mensen die het gewenste resultaat bereikt hebben. Omdat deze schema’s niet afgestemd zijn op het individu blijft het resultaat vaak uit of valt het tegen. Onze benadering is simpel, back to basics, gebaseerd op jarenlange ervaring van topcoaches en uiterst effectief.

Of je nu een beginner bent of iemand met al behoorlijk wat ervaring, alles komt aan bod in onze trainingen/begeleiding

Enkele voorbeelden: Techniek, snelheid, stabiliteit van je core, trainen binnen een systeem dat bij jou past, sportspecifiek trainen, explosiviteit, hersteltraining, circuittraining, rug/schouder/knie problemen behandeling, trainen op intuïtie, programma ontwerp, oorzaken overtraining, snelheid, alternatieve oefeningen, rust, timing, tijd, tempo en nog veel meer!

Wij werken samen met fysiotherapeuten, artsen, psychologen en verschillende coaches (waaronder bijvoorbeeld een ademhalingscoach). Op die manier ben je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken, maar kunnen wij je ook verder helpen als het tegenzit op andere gebieden.

Maak vandaag nog een afspraak. Een intake duurt ongeveer een half uur en is volledig gratis!

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!