Wat anderen zeggen

Reviews over personal trainer Bram Westhof

Personal trainer Amsterdam

5 / 5 sterren –
“In een periode van 4 maanden heb ik 10 keer bij Bram getraind met als doel om fitter te worden en af te vallen. Dat is allebei prima gelukt! De inzet en het enthousiasme van Bram werken heel motiverend. De trainingen zijn heel afwisselend en precies op je mogelijkheden afgestemd. Bram is daar heel zorgvuldig in. Verder is hij een aardig en attent mens. Ik vond het heel plezierig en effectief om bij hem te trainen.”

Personal trainer Amsterdam

5 / 5 sterren –
“Met een groep vriendinnen doen we op maandagavond bootcamp met Bram. Bram weet ons kletskousen gedecideerd maar heel prettig strak aan het werk te houden. Leuke en gevarieerde training, rekening houdend met ieders niveau.”

Personal trainer Amsterdam

4.5 / 5 sterren –
“Vandaag heb ik een prive training genoten van coach Bram. Door de uitleg wat er waar precies gebeurd met specifieke oefeningen, in combi met zijn tips, heb ik het idee dat ik voluit kan gaan zonder dat ik bang hoef te zijn voor blessures. Ik leer hierdoor mijn eigen lichaam beter kennen, en zowaar, ook beter besturen! Het was een fijne sessie, met een heerlijke natural high als gevolg. Volgende week weer??”

Personal trainer Amsterdam

5 / 5 sterren –
“Ik heb meegedaan met de bootcamp in het Vondelpark op zaterdagochtend. Na een korte en effectieve warming up, werd de bootcamp ingzet met de juiste afwisseling in cardio en kracht. Met goede aanwijzingen en instructies zorgde Bram ervoor dat we de de oefeningen zo effectief mogelijk uitvoerden. Aanstaande zaterdag zeker weer!!

Personal trainer Amsterdam

5 / 5 sterren –
“De training van Bram heeft voor mij een positief effect op mijn hoofdsport: klimmen. Door de work-out van Bram train ik ook de spieren die ik doorgaans minder intensief train bij het sportklimmen. Ik word sterker en vooral fitter, nu kan ik de “top” makkelijker bereiken.”

Personal trainer Amsterdam

4.5 / 5 sterren –
“Nooit geweten dat je in een half uur zo’n volledige, intensieve work-out kon hebben. Door de positieve en enthousiaste houding van Bram daag je jezelf net een stapje meer uit. Heerlijk! “

Personal trainer Amsterdam

5 / 5 sterren –
“De trainingen zijn enorm gevarieerd. Regelmatig nieuwe oefeningen en trainingen. Dit maakt het uitdagend, effectief en nooit saai! De voedingsadviezen zijn eenvoudig toe te passen en nog lekker ook. “

Personal trainer Amsterdam

5 / 5 sterren –
“Mijn training met personal coach Bram Westhof is mij zeer goed bevallen en kan ik derhalve aan iedereen aanraden die op efficiënte wijze in vorm wil komen. Door mijn ambities in werk en privé lukt het mij vaak niet om ook nog tijd vrij te maken voor sporten, ook al ben ik wel iemand die van bewegen houd en die gezond wil leven. Onder begeleiding van Bram Westhof heb ik ervaren dat het helemaal niet zo moeilijk is om mijn conditie op te bouwen. Bram weet goed af te stemmen op wat ik nodig heb om net even mijn grenzen te verleggen: namelijk gevarieerde kortdurende trainingen waar ik mijn energie in kwijt kan. De begeleiding van Bram is persoonlijk, positief, accepterend en ondersteunend. Bewegen op deze manier is niet alleen doelgericht, maar ook nog eens heel erg leuk! Bram Westhof heeft mij met zijn adviezen en kortdurende begeleiding goed op weg geholpen en mij gemotiveerd om te blijven investeren in mijn gezondheid!”

Personal trainer Amsterdam

5 / 5 sterren –
“Een tijdje geleden heb ik een trainings-sessie gehad met Bram. Ik heb niet altijd even veel tijd om te sporten, en Bram heeft me geholpen om een korte work-out samen te stellen om mijn conditie goed op pijl te houden. Tijdens de sessie heeft hij me een aantal oefeningen laten doen die voornamelijk gericht waren op de ‘core’. Zijn aanwijzingen tijdens de oefeningen waren duidelijk, en hij motiveerde me om alles uit mezelf te halen. Na de work-out heeft hij me nog wat tips gegeven over mijn eetpatroon, die erg welkom waren. Kortom, sporten met Bram is uitdagend en vooral heel leuk!”

 

 

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!