Jouw personal trainer voor Amsterdam Oost & Centrum

starten met personal training in amsterdam

Bram Westhof | personal trainer & lifestyle coach

– Het is mijn missie om met de juiste voedingsadviezen & trainingen zo veel mogelijk mensen te helpen om in hun beste vorm te komen. Het gaat om jou & jouw doel! –

Amsterdam Oost & Centrum

Mijn naam is Bram Westhof en ik ben eigenaar van Bram Westhof personal training en lifestyle coaching in Amsterdam. Mijn leven lang heb ik gesport en mij verdiept in voeding en beweging en toch woog ik in de zomer van 2009 bijna 100 kilo, had een op het oog ongetraind lichaam en voelde mij niet fit en was vaak moe. Ik besloot dat het tijd was voor verandering.

Review Marijke Kruyt: “De inzet en het enthousiasme van Bram werken heel motiverend. De trainingen zijn heel afwisselend en precies op je mogelijkheden afgestemd. Bram is daar heel zorgvuldig in. Verder is hij een aardig en attent mens. Ik vond het heel plezierig en effectief om bij hem te trainen.”

Voeding & beweging

Ik begon met het verzamelen van steeds meer informatie over voeding en beweging en testte alles op mijzelf uit. Alles wat ik las, elk nieuw dieet, ging ik fanatiek uitproberen. De ene keer at ik meer eiwitten en gooide ik alle koolhydraten eruit. En de andere keer hield ik me strikt aan een dieet uit een boek. Soms at ik extreem veel om daarna weer alleen op groenten en fruit te leven. Daarbij trainde ik continu extreem veel en zwaar. Maar geen enkele methode kon ik op een goede en gezonde manier volhouden met als gevolg dat ik met nog meer vragen zat als toen ik begon. Ik zag dit als een enorme uitdaging maar dit leverde ook behoorlijk wat frustratie op.

Review Niels: “De trainingen zijn enorm gevarieerd. Dit maakt het uitdagend, effectief en nooit saai! De voedingsadviezen zijn eenvoudig toe te passen en nog lekker ook. Door de positieve en enthousiaste houding van Bram daag je jezelf net een stapje meer uit. Heerlijk!”

Mail mij via onderstaand formulier voor een gratis intakegesprek

Ook ik ben kleine stappen gaan zetten

Ik kwam er stap voor stap achter dat kleine veranderingen in je voeding en beweging grote en blijvende gevolgen kunnen hebben. Ik ontdekte dat dit op langere termijn veel beter werkt en daarnaast ook goed vol te houden is. Zeker in de drukke maatschappij waar wij in leven, waar vaak weinig tijd is. Het resultaat was dat mijn lichaam zijn natuurlijke vorm weer aannam en ik steeds fitter werd. En dat alles zonder mij aan een extreem dieet te houden. Ik leerde te luisteren naar mijn lichaam.

Voedingsadviezen en trainingen

Met de informatie en ervaring die ik heb opgedaan ben ik vervolgens vrienden en familie gaan helpen met tips, trainingen en adviezen. Dit is zo goed bevallen dat ik een switch heb gemaakt richting voeding en beweging.

Het is mijn missie om met de juiste voedingsadviezen en trainingen zo veel mogelijk mensen te helpen om in hun beste vorm te komen.

Het gaat om jou en jouw doel!

Kwalificaties

  • NASM personal Trainer *
  • Precision Nutrition Level 1 (io)
  • Gecertificeerd Fitness Trainer

*NASM is een internationaal erkende opleiding tot personal trainer

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!