Guilty pleasures | Bram Westhof | Personal trainer Amsterdam

Guilty pleasures

De december periode is altijd gezellig. Ook ik heb vele feestjes en borrels achter de rug. Etentjes en gezelligheid met vrienden en familie. Ik krijg dan vaak vragen of opmerkingen: “Mag jij dat allemaal wel Bram?” Wil je weten wat ik daarvan vind? Dat vind ik dus nergens over gaan. Ik ben geen foodie of healthfreak.

Mensen denken vaak dat je in de december periode met feestdagen en gezelligheid het meeste aankomt, maar dat is natuurlijk niet zo. Uit ervaring met mijn eigen lijf weet ik dat dit de rest van het jaar gebeurt ☺.

Ik gun mezelf dus uitspattingen en een ander ook. Mijn vriendin is lid van een vrouwenblad, en OK, ik beken, ik lees het meestal als eerste. Vorige week stond er een artikel in over een personal trainer en zijn vriendin. Ze werd al aangesproken op het eten van een stukje chocola. Los van wat ik daar zelf van vind, zou ik dat niet eens hoeven proberen!

Leven en laten leven, dat is mijn motto. Het is wel duidelijk wat gezond en ongezond is, alleen is dat voor iedereen anders. Ik wil niet bepalen wat je wel en niet mag eten. Wel wil ik je ondersteunen in wat werkt in jouw leven, smaakpatroon, gesteldheid, budget en mogelijkheden. Stap voor stap en goed luisteren naar je lichaam is wat je nodig hebt. We weten zelf in de basis eigenlijk al heel goed wat wij nodig hebben. Ik help graag om daar bewustzijn op te creëren.
En vooral niet vergeten om van het goede leven te genieten. Een te streng plan is de eerste stap op weg naar mislukking. Dus pak vooral op zijn tijd dat stukkie chocola.

Een gezond en fit lijf ligt binnen ieders bereik, zonder dat je daar hele grote offers voor moet brengen. Dat is mijn passie, mensen helpen om in hun beste vorm te komen! En daar horen de guilty pleasures lekker bij! Happy new year!

1 Comment

  1. Janet | 8 januari 2016 at 12:57
     

    Kijk Bram, dat is waarom ik zo graag bij jou train. Ruimte voor mijn eigen ideeën, tempo en inzicht. Een goede sparringpartner en een stok achter de deur hebben. En idd work hard, play hard!

    Reply

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *