Verantwoord afvallen met blijvende resultaten

Afvallen met personal trainer

afvallen met personal trainer amsterdam

Afvallen onder begeleiding van een personal trainer

Wil jij gewicht verliezen? Voor een beter figuur of gezonder lichaam, wij geven advies op maat. Geen streng dieet maar op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Met plezier, zodat jij jouw doel met resultaat kunt halen.

Het verliezen van gewicht is geen rocket science

Echter, door velen wordt het inmiddels wel zo ervaren. En als je al een tijdje bezig bent zonder succes op lange termijn, dan kan dit daarnaast behoorlijk wat frustratie opleveren. Wat kun je doen om jouw doel dit jaar wel te bereiken?

Afvallen draait niet alleen om minder eten en meer bewegen. Het gaat om een patroon wat op langere termijn bij jou past, op basis van voeding waar jij je goed bij voelt. Daarnaast is het mentale aspect van groot belang om niet terug te vallen. De ene dag is de andere niet, en jouw plan moet daarop ingericht zijn. Wat voor training geldt is misschien wel nog meer van toepassing op voeding: het is zeer individueel! Een goed voorbeeld is koolhydraatarm eten: een koolhydraatarm dieet werkt voor de één perfect, maar iemand anders houdt geen energie meer over.

Het weer leren luisteren naar wat je lichaam nodig heeft op welk moment is zeker een mooie eerste stap in de goede richting.

Verder helpt het accepteren van waar je nu staat en daarbij niet teveel naar anderen kijken enorm. Daarnaast is consistentie altijd ontzettend belangrijk. Hoe meer discipline jij toepast, hoe sneller de resultaten zullen komen en blijven. Ten slotte zijn er vele manieren die jou verder kunnen helpen bij het afvallen zoals: sportvasten, koolhydraat arm/rijk, eiwit/vet rijk, veel bewegen, calorieën tellen, type voeding en timing en nog vele andere methodes. Hou echter altijd voor ogen dat dit methodes zijn. De basis is altijd goede/gezonde voeding en een beweeg/sportschema waar jij je goed bij voelt. Als je dit eenmaal goed onder controle hebt en weet wat je moet doen en laten, dan is er genoeg ruimte over om dagelijks te genieten van je nieuwe patroon en van al het overige!

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!