Professioneel advies en begeleiding

werkwijze

Mijn werkwijze

Bram Westhof is jouw personal trainer en voedingsadviseur in Amsterdam met als doel jou in je vrije tijd weer in je beste vorm te krijgen. Het plan is gebaseerd op drie kernelementen: Plezier, kwaliteit en resultaat. Personal training vindt altijd één op één plaats. Voedingsadvies en/of een beweegplan zowel online als op locatie.

Voeding, Training, Lichaamsvorm

Ook al train je nog zo veel, als je voedingspatroon niet goed in elkaar zit zul je weinig tot geen resultaat zien.

De meeste mensen denken dat als je je best maar doet en het juiste trainingsschema hebt, dat de resultaten dan vanzelf komen. En dat is ook precies de reden dat er zo veel mensen geen resultaten zien. Dat wil echter niet zeggen dat je je aan een streng dieet moet houden of dat je ineens jouw voedingspatroon helemaal om moet gooien.

Stap voor stap zullen wij je tips en adviezen geven die bij jou passen en die je de rest van je leven bij zullen blijven. Je zult uiteindelijk zien dat je lichaam zijn natuurlijke vorm weer aanneemt.

Personal Training

Hoewel trainen in een sportschool veel voordelen heeft, hebben wij gemerkt dat het voor velen ook een grote drempel kan zijn. Daarnaast is, zeker in de beginfase, een sportschool niet altijd nodig.

Het gaat uiteindelijk om een trainingsschema die aansluit bij jouw ultieme doel, die bij jou past en die makkelijk in te passen is in jouw huidige leven.

Trainingen vinden zowel buiten als binnen plaats. Voor de wintermaanden, bij slecht weer en voor bepaalde oefeningen beschikken wij over een binnenaccomodatie. Daarnaast is er ook zeker een mogelijkheid om op een andere locatie af te spreken. Het intakegesprek verloopt via skype of via een afspraak op locatie.

Voedingsadvies en/of beweegplan

Stap 1: Intake

Gratis vrijblijvende intake. Vul het intakeformulier in en via Skype of op locatie bespreken en bepalen wij waar jij op dit moment staat en wat je doel is. Geheel vrijvlijvend maken wij kennis.

Stap 2: Plan

Wij stellen een stap voor stap voedings- en/of bewegingsschema op maat vast op basis van jouw behoeftes.

Stap 3: Uitvoering

Je ontvangt professionele begeleiding bij het toepassen van het op maat gemaakte voedingsschema en/of bewegingsschema en werken zo samen naar jouw doel.

Stap 4: Doel bereikt

Wanneer jij je doel hebt bereikt geven wij je voldoende handvatten mee dit vast te houden. Dit kan met blijvende begeleiding en training en/of periodieke controles. En je kan altijd elk moment onze hulp en advies vragen.

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!