Trainen naar de absolute top!

Werken aan kracht & conditie met personal trainer

krachttraining met personal trainer amsterdam

Of je nu een beginner bent of iemand met al behoorlijk wat ervaring, alles komt aan bod in onze trainingen/begeleiding.

Door de overload aan informatie op het internet en via andere kanalen kan het lastig zijn om te bepalen wat je nu moet doen om te starten en naar jouw doel toe te werken. Vaak worden schema’s overgenomen van topsporters of mensen die het gewenste resultaat bereikt hebben. Omdat deze schema’s niet afgestemd zijn op het individu blijft het resultaat vaak uit of valt het tegen. Onze benadering is simpel, back to basics, gebaseerd op jarenlange ervaring van topcoaches en uiterst effectief.

Of je nu een beginner bent of iemand met al behoorlijk wat ervaring, alles komt aan bod in onze trainingen/begeleiding

Enkele voorbeelden: Techniek, snelheid, stabiliteit van je core, trainen binnen een systeem dat bij jou past, sportspecifiek trainen, explosiviteit, hersteltraining, circuittraining, rug/schouder/knie problemen behandeling, trainen op intuïtie, programma ontwerp, oorzaken overtraining, snelheid, alternatieve oefeningen, rust, timing, tijd, tempo en nog veel meer!

Wij werken samen met fysiotherapeuten, artsen, psychologen en verschillende coaches (waaronder bijvoorbeeld een ademhalingscoach). Op die manier ben je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken, maar kunnen wij je ook verder helpen als het tegenzit op andere gebieden.

Maak vandaag nog een afspraak. Een intake duurt ongeveer een half uur en is volledig gratis!

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend jouw vraag of vraag een gratis en vrijblijvende intakegesprek aan!